PPF

Paint Protection Film

De Paint Protection Film of PPF

Breng een beschermfolie aan aan uw auto om deze te beschermen tegen steenslag en krassen. PPF beschermt de kwaliteit van uw lak ten allen tijden. Deze auto wrap folie is vrijwel onzichtbaar, zelfhelend, vergeelt niet en is kleur- en vlekbestendig. Je kan kiezen voor een volledige paint protection film, of voor de plaatsen die onderhevig zijn aan hoge impact. We maken gebruik van de hoogwaardige PPF en XPEL.

Waarom PPF van XPEL?

Waarom

Xpel

zelfherstellende toplaag

Xpel is gemaakt van elastomeer polyurethaan en geneest zelf lichte krassen en swirls met een lichte warmtetoepassing op het oppervlakte van de folie

Vergeelt niet

De gepatenteerde folie formule vergeelt niet door blootstelling aan UV, waardoor beschermde gebieden bijna onzichtbaar zijn.

Verkleuring en vlekbestendig

Maak u geen zorgen over vlekken of vlekken van verontreinigingen. Xpel is vlekbestendig en behoudt de helderheid onder de zwaarste omstandigheden.

Voorkomt slijtage

Stop steenslag en krassen in de lak en laat uw voertuig er net zo goed uit zien als op de dag dat het de garage uitrolde. Dankzij een beschermfolie voor de auto.

Edge seal-technologie

Opheffing en afbakening behoren tot het verleden. De kenmerkende edge seal-technologie zorgt ervoor dat de car wrap folie blijft plakken en houdt oppervlakken beschermd tegen verontreinigingen.

Hoe gaat een Paint Protection Film behandeling in zijn werk?

Voor onze Paint Protection Film behandeling hebben we een professionele afgesloten ruimte, stofvrij en met de juiste belichting zodat we de Xpel beschermfolie perfect kunnen aanbrengen. Zo kunnen wij werken aan uw wagen in een veilige omgeving. Ons professioneel team zal uw wagen eerst volledig reinigen zodat er geen vuil of stof onder de folie zou komen. Daarvoor gebruiken we de hoogwaardige auto producten van Gyeon. Nadien zullen wij heel nauwkeurig de paint protection film of beschermfolie van Xpel aanbrengen, dankzij het rekbare karakter kunnen we elk reliëf, elke hoekje en kantje evenwaardig beschermen.

Partial front end

Vanaf €1200 incl. btw

Full front end

Vanaf €2000 incl. btw

Full coverage

Vanaf €5000 incl. btw

Vraag uw offerte aan of maak een afspraak

Wenst u meer informatie over paint protection film voor uw wagen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard kan u ons ook bereiken via:
Telefoon: +32 (0)3 535 03 84
Mail: info@antwerpdetailing.be