Over ons

Over ons

Wat begonnen is met een fobie voor allerhande krassen, in combinatie met de liefde voor oldtimers en sportauto’s, is mijn hobby uitgegroeid tot een ware passie, namelijk autodetailing op professioneel niveau.

Ik, Sareno Sleymer en mijn dochter Ashley runnen samen Antwerp Detailing. Ik houd mij al vele jaren bezig met lakcorrecties van auto’s. Tevens ben ik ook al 15 jaar zaakvoerder van het bedrijf Reclam, waar we ook al die tijd al met auto’s bezig zijn; onder andere carwrap, PPF en reclame op voertuigen in zijn breedste zin. Dit alles is mijn dochter Ashley ook niet ontgaan, waar zij dan al snel de automicrobe te pakken had.

Enkele jaren geleden hebben we het merk Gyeon leren kennen. De professionele producten van Gyeon bleven ons dan ook keer op keer verwonderen. De kwaliteit van deze producten zorgen voor waanzinnige resultaten en dit willen we graag met jullie delen. Hiervoor kunnen jullie terecht in onze webshop. Tevens kunnen jullie bij ons terecht voor een professionele autobehandeling.

Wil je ook alleen het beste voor je exclusieve wagen, oldtimer of sportwagen? Het interieur en exterieur brengen we dan ook graag voor jullie in showroom-staat. Dit gebeurt in een professioneel ingericht atelier met de juiste apparatuur en producten van Gyeon.

Onze diensten

Detailing

Paint Protection Film

Carwrap